top of page
  • Krista Klavina

Velkommen til styreleder Kjell-Are Vassmyr!

Vi er takknemlige for å ha fått en så erfaren og engasjert styreleder som Kjell-Are Vassmyr på teamet! En mann som brenner for å etablere industri her nord for polarsirkelen. Som ikke bare er opptatt av økonomien, men menneskene og verdiene som ligger til grunn for selskapet.

Kjell-Are mener BioCHAMP prosjektet Sirevaag Biokraftvarme jobber med, er et så spennende konsept at «det blir for dumt å ikke prøve. Hvis alle tror på ideen, er det utrolig hva man kan gjøre»

Han kommenterer også at oppstartsfasen har vært noe utenom det vanlige, midt under en pandemi. “Vi har ikke møttes mye fysisk, men vi har alle sett hverandres stuer. Kanskje er dette samtidig veldig riktig når det gjelder å tidlig etablere tillit i relasjonene. Å starte opp et selskap midt i en pandemi er noe nytt i seg selv”.


Kjell-Are har sin spisskompetanse innen risikostyring, ledelse og teknologiutvikling. Han har nå nesten 30 års erfaring fra ledende posisjoner i energibransjen, og har også lang erfaring fra ulike styreverv. Dette gjør at vi vurderer ham som mer enn kvalifisert til å fylle stillingen som styreleder i oppstartsbedriften, og en mann som muliggjør at BioCHAMP prosjektet kan lande trygt i havn.
66 visninger

Comments


bottom of page