top of page
  • Krista Klavina

Velkommen til nytt styremedlem Kjell Ivar Kasin!

Oppdatert: 7. jun. 2021


Vi i Sirevaag Biokraftvarme har den store gleden av å introdusere vårt nye styremedlem Kjell Ivar Kasin. Kjell Ivar er en erfaren gründer som alltid leter etter nye utfordringer, og som trives med å gå i oppoverbakke. Han har 30 års fartstid som ingeniør innen miljø, gjenvinning og energi, FoU, prosjektledelse, produksjonsplanlegging og internasjonalt samarbeid. Hans brede kompetanse og ekspertise på pyrolyseprosesser passer perfekt inn i FoU prosjektet BioCHAMP (utvikling av en mikro CHP som forbruker biopellets) som selskapet nå har hovedfokus på.


Kjell Ivar poengterer “Det viktigste i FoU arbeid, er alt det man ikke skal gjøre. Det er hyggelig å kunne bringe videre den kompetansen og erfaringen”.

Vi i Sirevaag Biokraftvarme har satt oss et mål om å gi husholdninger en virkelig bærekraftig energiløsning. Mens andre retter seg inn mot industrien og større aktører, ønsker vi å tilby miljøvennlige innovative energiløsninger til folk flest. Ifølge Kjell Ivar er dette noe som skiller Sirevaag Biokraftvarme fra andre på markedet.

Gjennom årene har Kjell Ivar utviklet flere banebrytende teknologier. Han er sikker på at mCHP systemet til Sirevaag er fremtidens teknologi, og mener prosjektet har alle forutsetninger for å lykkes. Vi ser frem til det videre samarbeidet med Kjell Ivar, og å sammen utvikle et mCHP system som kan løse energiutfordringer ikke bare i Norge, men også internasjonalt.
35 visninger

Comments


bottom of page